Kaname

Nu kan vi på NärCon stolt presentera vår guest of honor, nämligen KANAME☆!

Kaname är en berömd cosplayare från japan som är oerhört duktig på att porträttera helheten av karaktärerna han cosplayar, varje cosplay han gör blir slående lik originalet och han har ett otroligt öga för detaljer.

I början använde Kaname cosplay som motivation för att hålla sin kropp i form. På den tiden var han dock helt omedveten om det enorma internationella kändisskap som väntade honom inom cosplayvärlden.

Kaname gjorde sitt första genombrott år 2007 då han cosplayade Cloud Strife från Final Fantasy VII Advent children med en ofattbar nogranhet på Tonari de Cosplay Convention i Tokyo Fashion Town building.

Då hans cosplay blev så lyckad, började han så småningom att även ägna sig åt andra karaktärer, och han överraskade alla gång på gång med sina otroliga cosplays som visade stort prov på  realism och kvalité. År 2007-2009 gjorde Kaname totalt 16 stycken cosplays!

Kaname har nått en otrolig framgång och har bland annat jobbat för Kings Records som oficiell cosplayare, medverkat i flera stora cosplaytidningar som bland annat Cosmode och Cure och tagit emot en hel del priser för sina otroligt välgjorda cosplays.

Om du aldrig har sett Kanames cosplays förut, så kan du spana in dem här nedanför: