Kaname

Nu kan vi på NärCon stolt presentera vår guest of honor, nämligen KANAME☆!

Kaname är en berömd cosplayare från japan som är oerhört duktig på att porträttera helheten av karaktärerna han cosplayar, varje cosplay han gör blir slående lik originalet och han har ett otroligt öga för detaljer.

I början använde Kaname cosplay som motivation för att hålla sin kropp i form. På den tiden var han dock helt omedveten om det enorma internationella kändisskap som väntade honom inom cosplayvärlden.

Kaname gjorde sitt första genombrott år 2007 då han cosplayade Cloud Strife från Final Fantasy VII Advent children med en ofattbar nogranhet på Tonari de Cosplay Convention i Tokyo Fashion Town building.

Då hans cosplay blev så lyckad, började han så småningom att även ägna sig åt andra karaktärer, och han överraskade alla gång på gång med sina otroliga cosplays som visade stort prov på  realism och kvalité. År 2007-2009 gjorde Kaname totalt 16 stycken cosplays!

Kaname har nått en otrolig framgång och har bland annat jobbat för Kings Records som oficiell cosplayare, medverkat i flera stora cosplaytidningar som bland annat Cosmode och Cure och tagit emot en hel del priser för sina otroligt välgjorda cosplays.

Om du aldrig har sett Kanames cosplays förut, så kan du spana in dem här nedanför:

 

 

Some Frequently Asked Questions

faq-homepage
Våra kundtjänstarrangörer får in många frågor från er peppade besökare och har den senaste tiden sett ett mönster i vad ni frågar 🙂 Så här följer de vanligaste frågorna tillsammans med svar:

1. Finns det några sovsalsbiljetter kvar?
– Nej tyvärr, NärCon är som vanligt galet populärt så de är numera helt slut. Däremot finns det platser kvar på vår awesome camping som vi storsatsar på i år! 😀 Passa på att köpa din campingbiljett och helhelgsbiljett snarast innan de också tar slut.

2. Jag har inte fått bekräftelsemail ifrån Kippu när jag registrerade mig, vad ska jag göra?
– Kolla i din skräppost för att se om du hittar det. Om inte så kan du logga in ändå men riskerar att om du glömmer bort lösenordet till ditt konto så kan du inte återställa det om du har registrerat ditt konto med en felaktig e-post.

3. Vad är en uthämtningsstation och var/när finns dessa?
– På plats på NärCon hämtar du ditt festivalband och alla dina förbokade saker och vi kommer på området ha flertalet ställen där du kan göra detta. Vi öppnar utdelningen av festival-, camping- och sovsalsband redan på onsdagen Ta bara med din QR-kod ifrån Kippu så löser det sig, samma sak gäller om du åker med en NärCon-buss.

4. Vad är skillnaden mellan de olika campingområden och måste jag ha 2 biljetter även om vi delar tält?
– Våra olika camps på campingområdet är indelningar för att ni besökare ska kunna välja med vilka ni vill bo, de ligger alla på samma stora campingområde. Du måste ha en campingbiljett per person men som tur är kostar de bara 50 kr för samtliga dagar/nätter 😀

5. Hur funkar det med hotell?
Om du bokar ett hotellrum via oss så reserveras det sedan i ditt namn och du behöver bara uppge ditt namn på plats på hotellet.

6. Hur gör jag för att sälja min biljett, eller om jag råkat boka fel?
Du kan sälja vidare din biljett och/eller dina produkter du har ångrat att du har köpt genom att logga in på kippu.narcon.se

Välkommen till NärCon 2014 års hemsida!

Nu är hemsidan för NärCon 2014 i Linköping öppen för alla våra besökare och vänner att besöka! Hoppas att ni hittar all information ni söker, saknar ni något så kontakta oss på en gång så fixar vi det.

Här kommer vi publicera mer information ju närmare vi kommer konventet med schema, aktiviteter och mycket mycket mer.