Some Frequently Asked Questions

faq-homepage
Våra kundtjänstarrangörer får in många frågor från er peppade besökare och har den senaste tiden sett ett mönster i vad ni frågar 🙂 Så här följer de vanligaste frågorna tillsammans med svar:

1. Finns det några sovsalsbiljetter kvar?
– Nej tyvärr, NärCon är som vanligt galet populärt så de är numera helt slut. Däremot finns det platser kvar på vår awesome camping som vi storsatsar på i år! 😀 Passa på att köpa din campingbiljett och helhelgsbiljett snarast innan de också tar slut.

2. Jag har inte fått bekräftelsemail ifrån Kippu när jag registrerade mig, vad ska jag göra?
– Kolla i din skräppost för att se om du hittar det. Om inte så kan du logga in ändå men riskerar att om du glömmer bort lösenordet till ditt konto så kan du inte återställa det om du har registrerat ditt konto med en felaktig e-post.

3. Vad är en uthämtningsstation och var/när finns dessa?
– På plats på NärCon hämtar du ditt festivalband och alla dina förbokade saker och vi kommer på området ha flertalet ställen där du kan göra detta. Vi öppnar utdelningen av festival-, camping- och sovsalsband redan på onsdagen Ta bara med din QR-kod ifrån Kippu så löser det sig, samma sak gäller om du åker med en NärCon-buss.

4. Vad är skillnaden mellan de olika campingområden och måste jag ha 2 biljetter även om vi delar tält?
– Våra olika camps på campingområdet är indelningar för att ni besökare ska kunna välja med vilka ni vill bo, de ligger alla på samma stora campingområde. Du måste ha en campingbiljett per person men som tur är kostar de bara 50 kr för samtliga dagar/nätter 😀

5. Hur funkar det med hotell?
Om du bokar ett hotellrum via oss så reserveras det sedan i ditt namn och du behöver bara uppge ditt namn på plats på hotellet.

6. Hur gör jag för att sälja min biljett, eller om jag råkat boka fel?
Du kan sälja vidare din biljett och/eller dina produkter du har ångrat att du har köpt genom att logga in på kippu.narcon.se